top of page

Specialiteiten & Ingrepen

Chirurgen die het beste zijn in alles , bestaan NIET!! Iedere chirurg heeft zijn of haar eigen specialiteit en wij van Calibelleza werken alleen met de beste specialisten in hun vakgebied.

 

Inclusief overige (niet-) cosmetische specialiteiten zoals; oogheelkunde, tandheelkunde en vaginale verjonging.

ABS TECHNOLOGY

20.000 crunches? NEE! - ABS TECHNOLOGY

 

Abs technology is high definition liposuctie. Een geavanceerde chirurgische techniek om het lichaam te vormen naar een gesculpte, atletische verschijning, bij zowel mannen -als vrouwen.

Door de precieze verwijdering van oppervlakkige en diepe gelokaliseerd vet rond de spieren kan men de visibiliteit van de onderliggende spieren verbeteren. Met als reultaat een fit ogend lichaam.

 

Perfect kandidaten voor deze ingreep zijn mannen en vrouwen die vaak sporten en een gezonde levensstijl volgen. Belangrijk is om de juiste hoeveelheid vet te hebben.

Niet te veel en niet te weinig! Na abs-technology is het raadzaam om verder te gaan in de sportschool omdat het resultaat hierdoor alleen maar beter en beter zal worden.

Soms is het zelfs mogelijk om biceps en triceps of markeren, afhankelijk van je lichaamstype. De arts ziet u graag persoonlijk in zijn praktijk- of als u uit het buitenland komt door middel van een: virtueel consult.

De plastisch chirurg die deze techniek doet is de leider en pionier op het gebied van ABS-technology. Hij is degene die deze procedure naar Colombia heeft gebracht en zijn uitzonderlijke werk spreekt voor zichzelf. Met jarenlange ervaring is er niemand die de abs technology beter kan dan hij.

Let op: als deze procedure niet correct wordt uitgevoerd ziet dit er rampzalig en nep uit. En zal er weinig ruimte voor een retouch of gehele reconstructie zijn.

Een ab -etching die niet goed gedaan is ziet er verschrikkelijk uit!

 

Als je er op je best wilt uitzien,moet je ook naar de beste gaan! 

Billift? Het echte werk!

Vandaag de dag, willen vrouwen zich fantastisch voelen en er estetisch goed uit zien. Een van de dingen waar we ons het meest druk om maken is een hangende derriere of slappe billen door een gebrek aan lichaamsbeweging die spier hypotonie of atrofische speiren veroorzaakt

 

Gelukkig werken wij met een plastisch chirurg endoscopische billiften doet. Doormiddel van kleine ingangetjes zoekt hij de bilspier en lift deze, waardoor de billen harmonieus en stevig  gemaakt kunnen worden om zo de wetten van de zwaartekracht te overwinnen!

Voor deze ingreep worden er 2 incisies van ongeveer 0,5 cm in de gluteale plooi gemaakt.

De resultaten kunnen direct worden gezien na een operatie en word nog beter na de genezing tijd. Deze ingreep is ook zeer geschikt samen met een brazilian buttlift of terwel door vet opspuiting. De chirurg zal dan eerst een liposculptuur doen om daarna de spieren aan te trekken en het vet in de billen te spuiten in 1 zelfde operatie!!

Een nacht in de kliniek is niet noodzakelijk , want deze ingreep is ambulant

 

 

Extractie van polymeren / PMMA? Vloeibare siliconen

We willen iedereen laten weten dat in de eerste plaats deze zogenaamde bil vergrotingen met stoffen ingespoten, gevaarlijk en illegaal zijn in Colombia! Het maakt niet uit welke naam ze geven -het is vooral siliconen gel .

De enige echte biofiller op de markt is op dit moment PLASMA GEL! En de resultaten zijn niet hetzelfde als met PMMA / Biogel / biopolymeren / ETC, ETC. Als je bil injecties hebt gehad  en of het nou 1 jaar- of 10 jaar geleden is, op een dag zullen ze beginnen met het geven van problemen.

De volgende tekenen zijn aanwijzingen dat de siliconen gel geïnjecteerd in je lichaam aan het  infecteren is en gezonde cellen in je systeem aan het aanvallen zijn :

 

 

- verkleuring van de huid, donkere vlekken

- het veranderen van de huidstructuur

- roodheid en ontsteking

- pijn

- hitte gevoel

- chronische vermoeidheid

 

 

 

 

 

 

 

Je moet begrijpen dat het onmogelijk is om het product tevoor een 100% er uit te krijgen. Reken op 50 -80% ....... als je geluk hebt. Een van de belangrijkste redenen is dat dit product veel migreert  in het lichaam en zich vaak hecht aan zenuwen en spieren, waardoor het onmogelijk is om het eruit te halen.

Dus waarom operatie uitvoeren als alles er toch niet uit komt? Nou de eerste plaats, alle problemen die veel mannen en vrouwen ervaren zullen onmiddellijk verminderen of weg gaan! En het is altijd beter om zo weinig mogelijk van dit product in je lichaam te hebben , zodat je geen grote problemen in de toekomst krijgt.

 

 

Helaas zijn mannen en vrouwen uit de hele wereld slachtoffer van deze behandeling. Maar niet alles is verloren, wat men toch vaak denkt in hun wanhoop ... Misschien kunnen we je helpen! Indien de stof alleen subcutaan dus net onder de huid is gespoten kunnen we het door middel van lipo met laser deels verwijderen. Met deze methode kunnen wij de billen toch nog wat vorm geven, dus je hoeft je geen zorgen te maken over afwijkingen of misvormingen, je zult dit niet hebben.

 

 

In sommige gevallen, kan er een reconstructieve operatie gedaan worden tijdens de extractie van de PMMA

Calibelleza raadt de volgende 2 opties aan:

1. Verwijderen van PMMA injecties door middel van J-PLASMA liposculptuur.

J-PLASMA is het nieuwste van het nieuwste om verslapping van de huid tegen te gaan. Dit is vaak het geval bij liposuctie.

Op deze manier kan de chirurg een groot gedeelte weg halen en meteen de billen weer een mooie vorm geven.

2. Extractie (removal) + reconstructie tijdens dezelfde operatie!

Reconstructie bestaat vaak uit: een vet transfer PLUS endoscopische bil lift!!

 

 

 

In samenwerking met een team van specialisten hebben we een reconstructie plan gemaakt. Ja- dit valt onder reconstructie niet plastische chirurgie.

 

1. Start een virtueel consult. Schaam je niet! Met jou miljoenen die in het zelfde schuitje zitten.

2. Bij aankomst in Cali, laat je eerst een MRI scan doen. Je mag ook 1 meenemen maar deze moet recent zijn.

3. Daarna gaan we naar de desbetreffende chirurg/specialist om je MRI te bespreken, je wensen en het resultaat.

4. Soms, afhankelijk van de staat van het product zal je eerst speciale medicatie moeten slikken vóór je operatie.

Dit kan voor een paar dagen tot 2 weken duren (bij infectie)

5. Chirurgie

6 Post operatieve behandelingen zijn een MUST!!! Nog meer zelfs dan bij plastische chirurgie.

Verzeker jezelf ervan dat je naar een gespecialiseerde schoonheidsspecialist gaat. Wij bieden al deze nazorg aan in onze salon in Amsterdam

 

Post operatieve behandelingen bestaan uit:

 

- Draining massages

- Radiofrequency

- EMS muscle stimulation sessies

- Mesotherapy met speciale vitamines

 

Houd er rekening mee dat je na de operatie last krijgt van slappe huid.Dit is normaal, maar daarom is het belangrijk dat je je nabehandelingen goed blijft doen met alles wat hierboven is vermeld. Ookal is het ergste verleden tijd door de J-PLASMA behandeling!

En weet dat als je last hebt van verkleuring van de huid, dat dat helaas nooit meer weg gaat! Maar met speciale nabehandeling kunnen wij de huid er wel weer wat beter uit laten zien. Vaak gaat de huid door het eruit halen er al beter uitzien.

 

Patiënten die psychisch in spanning of stress zitten mogen niet beginnen aan deze operatie.

Alleen diegenen die hun situatie willen verbeteren. Indien je alles begrijpt wat we net hebben  genoemd en je wilt of hulp aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Misschien ben je maar met 1 telefoontje verwijderd van de oplossing

 

 

 

Tandheelkunde
 

De schoonheid van een stralende glimlach! Laat onze specialisten uw tanden transformeren en zie er 10 jaar jonger uit! onder andere: het bleken van tanden (zoom), mondhygiëne , parodontologie , kaakchirurgie, kronen, facings, en nog veel meer. Alles voor de fractie van de Europese en Amerikaanse prijzen

 Vagina Verjonging
 

Het camoufleren van uw ongemak, behoort tot het verleden .... Laat u behandeld door een chirurg en gyneacoloog met een nieuwe laser procedure met uitstekende resultaten die de functionaliteit en esthetiek van de vagina terug brengen. Inclusief; Labia chirurgie (vergroten en verkleinen), vulvectomie en Hymenoplastie (reparatie van maagdelijkheid)

 

Oogheelkunde
 

 

Zeg maar dag tegen uw bril of contactlenzen! Wij werken met de beste oogheelkunde klinieken in het land. - Ooglaseren met Excimer-technologie Deze corrigeert, bijziendheid, verziendheid, astigmatisme en presbyopie​

 

- Multifocale lens implantaat (alleen voor 60 +)

* Deze procedure geeft u een beter zicht op alle afstanden: dichtbij, tussen-en ver.

* Het voorkomt vervelende grijze staar.

* Uw visie verbetert u kunt weer werkzaamheden verrichten zonder bril.

* Het is een veilige procedure die wordt uitgevoerd door gespecialiseerde artsen met veel ervaring met dit soort interventies.

 

Meest voorkomende ingrepen Calibelleza

 

Hier vindt u wat meer informatie over de meest voorkomende ingrepen uitgevoerd door ons team van specialisten. Dit betekent niet dat de specifieke ingreep waar u geïnteresseerd in bent niet wordt gedaan.

Maar omdat dit de meest gezochte ingrepen zijn hebben we besloten om wat informatie online te zetten, zodat u alvast kunt beginnen met het lezen daarvan. We zullen binnenkort meer informatie over andere operaties en behandelingen publiceren.


 

bottom of page