top of page

Veel gestelde vragen

Wat kost een..............?

In Colombia zijn er geen vaste prijzen. Het hangt er allemaal van af hoe veel werk de chirurg op u heeft. Hoe meer werk, hoe meer u betaalt.

U moet eerst altijd een virtueel consult doen. Afhankelijk van het advies van de arts , en de tijd opgedragen voor het herstel, maken wij een een passend pakket.

Wat is een virtueel consult?

Een virtueel consult is in feite een consult via het internet (online formulier) met opgestuurde foto's door u. De chirurg zal een beoordeling van uw foto's geven met advies, een offerte en een geschatte hersteltijd in Cali. Op basis van uw wensen maken wij dan een pakket. Een virtueel consult is geheel vrijblijvend!

Kosten zijn $120 USD en voor deze prijs kunt u tot 2 consulten doen bij 2 verschillende plastisch chirurgen. Wilt u bij nog meer chirurgen een consult ? Dan vragen wij een vergoeding van $20 per extra consult.

Indien u bij ons boekt, krijgt u 50% van de gemaakte kosten weer terug.

Deze worden afgetrokken van uw offerte.

 

*Het online formulier wordt het beste ingevuld op de computer of laptop. Indien u geen toegang heeft tot een computer of laptot, en het online formulier werkt niet goed op uw mobiele toestel , mag u ook een virteel consult starten via email of telefoon: WhatsApp. Wij moeten dan wel alle informatie ontvangen die op het formulier gevraagd word.

 

Als alles compleet is gaat het consult van start.

 

Wat voor soort foto's moet ik voor een virtueel consult sturen?

Probeer altijd om de beste kwaliteit foto's te sturen, zodat het makkelijker te zien is voor de chirurg. Foto's zijn best genomen op effen achtergronden met zo weinig mogelijk andere dingen in uw buurt.

Als het lichaamswerk is wat u wilt, doe dan uw kleding uit. U kunt uw onderbroek aanhouden.

Geen grote ondergoed! Omdat de chirurg daar niet doorheen kan kijken. Maak ten minste 3 foto's.

Je gezicht hoeft er niet op!


-1 genomen van de voorkant van het sleutelbeen tot aan de knieën.
-1 van de zijkant met je armen omhoog voor u
-1  van achteren.

Alle 3 foto's worden genomen ter hoogte van het sleutelbeen tot knie (geschatte hoogte).
Voor gezicht foto's hebben we een close-up nodig van het gebied dat u wilt laten behandelen  +1 vooraanzicht foto en een foto genomen vanaf de zijkant.

Ik heb mijn offerte gekregen. Waarom wordt mijn vliegticket niet inbegrepen?

Onze klanten komen uit alle hoeken van de wereld. Sommigen willen de goedkoopste manier, anderen weer comfortabel. Iedereen heeft recht om te reizen op de manier waarop hij of zij wil. We bieden wel hulp bij het zoeken naar tickets.

Ik heb mijn offerte gekregen. Waarom worden mijn medicijnen niet inbegrepen?

Iedereen heeft een ander type nazorg. Sommigen hebben genoeg aan antibiotica, ontstekingsremmers en pijnstillers. Terwijl anderen meer nodig hebben. Daarom kunnen we geen geneesmiddelen in uw pakket meerekenen. Dit omvat ook eventuele complicaties voor of na de operatie

 

Er is een verplichte verzekerings polis die men moet afsluiten vóór de operatie. Deze doen wij dan ook standaard in het pakket. De polis is geldig van moment van opname tot gemiddeld 1 maand na de operatie. (afhankelijk van de ingrepen en de chirurg)

Ik heb mijn offerte gekregen. Maar ik wil meer, korsetten, beha's en of massages, etc, etc.

Bij het maken van uw pakket, houden we rekening met een schatting van de massages, korsetten en bh's of enige andere vorm van postoperatieve toebehoren of therapie, afhankelijk van wat u ongeveer nodig heeft. Indien u meer wenst kunt u deze aanschaffen los daar.
Bijvoorbeeld, wij maken altijd pakketten inclusief 10 postoperatieve massages, maar misschien heeft u behoefte aan meer (afhankelijk van de persoon) dan heeft u de mogelijkheid om uw massagetherapeute betalen voor meer massages. Of uw arrangement is inclusief 2 postoperatieve bh's en of 2 postoperatieve korsetten, dit is het minimum van wat men nodig heeft met een operatie, maar u wilt meer. Dit is allemaal geen probleem! U kunt deze items in Cali aanschaffen. Neemt u er 2, houd er dan bij de korsetten mee, dat deze met de tijd versteld moeten worden. (maatje kleiner,soms 2 maten)Dit kost +/- 5€ per keer,en is voor eigen rekening.

Wat gebeurt er als ik wil winkelen, dineren of naar een bioscoop wil gaan?

Wanneer u enigszins bent hersteld, kan het appartement na een tijdje saai worden en wilt u er even tussen uit.Misschien winkelen voor nieuwe kleren voor bij uw nieuwe look? Of u wilt uitgaan ,dineren, of naar de film gaan? Het is allemaal mogelijk! Transport is inbegrepen in uw pakket van en naar Cali vliegveld en naar al uw medisch gerelateerde afspraken. Voor een kleine meerprijs kunnen we u meenemen naar winkels, restaurants, of naar de film. Houd er rekening mee dat eten en drinken buitens huis niet is inbegrepen in uw pakket en zal dus op eigen kosten zijn,net als bioscopen en kleding, etc, etc gekocht bij winkels.

 

Wij bieden ook verschillende tours aan in de stad, het historische deel van Cali, de rivier en de heuvels. Ga naar de pagina "Diensten" om ze allemaal te zien en er een uit te kiezen.

 

* LET OP: rondleidingen zijn inbegrepen in de VIP-trips!

 

Is het mogelijk om mijn haar, nagels en voeten daar te doen?

Natuurlijk! Wij werken met schoonheidsspecialisten en kappers die graag uw haar, nagels en-of voeten doen.

Een moment om te ontspannen en jezelf te verwennen voor de dag. Manicure's en pedicure's zijn vrij goedkoop in Colombia dus dat is iets wat je zeker moet ervaren daar. Wij hebben een speciaal beauty gedeelte in het appartement, zodat u in comfort uw behandelingen kunt ondergaan.

 

Is dat nou niet leuk?
 

Hoe is het eten en drinken in het appartement of recovery huis?

U zult eten wat de dokter u adviseert  te eten. Hij geeft ons een lijst van producten die uw lichaam nodig heeft, om aan een spoedig herstel te helpen. Een zorgverlener zal uw ontbijt, lunch en diner elke dag voor u klaarmaken! Reken op veel fruit, groenten en gelatine! Als u een voedselallergie of -als er nog wat is wat u specifiek niet eet, laat het ons dan van tevoren weten zodat we daar rekening mee kunnen houden. Eten wat u thuis laat bezorgen daar, is voor eigen rekening.

Please reload

bottom of page